Over ons

Een kijkje achter de schermen van Ledenadministratie in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Ledenadministratie in Excel is ontstaan.

Ledenadministratie in Excel is ontwikkeld met onze eigen behoeften om op een praktische en gemakkelijke manier de ledenadministratie én boekhouding van een kleine vereniging of club te doen zonder hiervoor afhankelijk te zijn van dure software-abonnement. We hebben Ledenadministratie in Excel voor eigen gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Ledenadministratie in Excel is gemaakt met als doel om simpel en snel leden te registreren, facturen te maken en de boekhouding te doen van een kleine vereniging. Dankzij de professionele uitstraling creëer je vertrouwen bij je leden en het bestuur.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 30.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel